Brak towaru

Ścierka kuchenna Zwoltex BARISTA łosoś ANTYBAKTERYJNA

Symbol: 005469
Dostępność: Brak towaru
15.99
Program lojalnościowy dostępny jest tylko dla zalogowanych klientów.
szt.
Zamówienie telefoniczne: 574 047 999 Zostaw telefon
Zamów w ciągu
a paczkę wyślemy dziś
Wysyłka w ciągu: 24 godziny
Cena przesyłki:
11.5
  • Odbiór osobisty 0
  • ORLEN Paczka 11.5
  • DPD pickup 12
  • Pocztex PUNKT 12
  • Pocztex KURIER 12.5
  • Kurier Inpost 15
  • DPD pickup pobranie 16
  • Paczkomat InPost 16
  • Kurier Inpost pobranie 19
  • Pocztex KURIER pobranie 19
image
image

Specyfikacja: ® Zwoltex ściereczka kuchwnna

BARISTA TiO2

Ściereczka BARISTA została utkana metodą żakardową. Wyprodukowano ją w opatentowanej technologii antybakteryjnej z wykorzystaniem pirytionianu cynku ZnP i nano dwutlenku tytanu TiO2 co nadaje jej trwałych właściwości ograniczających rozwój patogennych mikroorganizmów, tj. bakterii, grzybów, wirusów i alergenów. Kolekcja ta to też modne kolory osadzone w bardzo ciekawym designie. 

  • Model: Ściereczka kuchenna BARISTA
  • Producent: Zwoltex (produkt polski)
  • Rozmiar: 50x70 cm
  • Kolor: łosoś (odcień pomarańczowego)
  • Materiał: 100% bawełna egipska
  • Gramatura: 245 g/m2 
  • Temperatura prania: maksymalna temperatura prania 60C
  • Symbol: 005469

Dlaczego warto nabyć akurat ten produkt?

  1. Ochrona przed groźnymi drobnoustrojami.
  2. Międzynarodowy Certyfikat OEKO – TEX Tekstylia Godne Zaufania.
  3. Wyjątkowa wodochłonność.
  4. Bardzo dobra trwałość.
  5. Bawełna 100 % naturalnego pochodzenia.
  6. Najwyższa jakość Zwoltex.

ZWOLTEX ® to polski producent ręczników, ściereczek i innych tekstyliów do domu z ponad 70-letnią historią. Oferujący swoje produkty od 1946r.

Kolorystyka produktów przedstawionych na zdjęciach - w zależności od ustawień monitora - może odbiegać od tej rzeczywistej.

Parametry:
Stan:
Nowy
Marka:
Zwoltex
Kolor:
odcienie pomarańczowego
Rodzaj:
ścierka
Materiał:
bawełna egipska
Wymiary:
50x70
Nie ma jeszcze komentarzy ani ocen dla tego produktu.
Zadaj pytanie
Podpis:
E-mail:
Zadaj pytanie: